Air cleaner for schools, daycare centers,

buildings and care facilities.

Say no to coronavirus!

 

‘If you always do what you have always done,

you will always get what you have always got.’

– Henry Ford –

"Thanks to many years of experience, we quickly gain the trust of foreign and domestic clients"

Dutch Contracting Services BV

Dutch Contracting Services BV is de technisch specialist op het gebied van turn-key projecten. Van constructiebouw en betonbouw tot onderhoud en renovatie.

DCS BV ontzorgt klanten van A tot Z door middel van een transparante turn-key aanpak. Één partij voor uw (technische) projecten, die wordt ingezet om u te ontzorgen en dat projecten op tijd, met de gewenste kwaliteit en met efficiëntie worden uitgevoerd. U rekent er op dat de partij die u kiest betrouwbaar en zorgvuldig te werk gaat. DCS BV is een breed inzetbare contractor. We zijn een professionele, hardwerkende en drijvende kracht voor onze klanten. Van nieuwbouw tot renovatie en instalatie of een combinatie hiervan, wij kunnen dit volledig voor u uit handen nemen.

Wij kijken altijd naar de efficiëntie voor u als klant en houden daarbij de doorlooptijd zo kort mogelijk zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Maatwerk en de bijhorende kwaliteitseisen, zijn daarbij onze sleutelwoorden. Door onze ervaring met contracting kunt u er op vertrouwen dat uw project betrouwbaar en volgens de gemaakte afspraken wordt opgeleverd.

DCS BV  is 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar beschikbaar en bereid om u de beste service te verlenen en u zo daadwerkelijk te ontzorgen. Ons management team staat bekend om zijn reactiesnelheid en daadkracht. U kunt er dan ook op rekenen dat uw probleem ook ’s nachts net zo kwalitatief en effectief wordt opgelost als tijdens de gangbare werktijden.

Om de kwaliteit te waarborgen bestaat ons projectmanagement team uit ervaren professionals. Zij werken samen met u in korte komunicatielijnen om zo adequaat en snel voor u te kunnen reageren. Dit team kan nagelang de aard van de werkzaamheden, o.a. bestaan uit engineers, planners, kwaliteit- en veiligheidsdeskundigen, lasspecialisten en ervare projectmanagers. Gezamenlijk bekijken wij de aanpak van uw project vanuit alle mogelijke hoeken met de benodigde kennis en ervaring. 

Veiligheid en kwaliteit bewijzen we met certificaten VCA-P en ISO-9001.

Onze diensten

Schilderen

Uitbesteding

TANKREPARATIE EN NIEUWBOUW

Bouwwerkzaamheden

Tevreden klanten

Jaren in zaken

Bouwprojecten

Tevreden klanten

Ik heb lange tijd geworsteld om een baan in mijn beroep te vinden met een passend salaris. Sinds ik DCS heb gecontacteerd, is mijn leven veranderd. Nu doe ik eindelijk banen waarvoor ik gekwalificeerd ben en waarin ik een professional ben. Voor het werk dat ik heb gedaan, heb ik een beloning ontvangen. Ik denk er niet meer over na of mijn werkgevers mij voor de gek zullen houden, of ik een salaris krijg, of mijn pensioen en zorgverzekering zijn betaald. Ik kan eindelijk zeggen dat ik tevreden ben. –

Marinko Ilić

Het project voor de bouw van een groot wooncomplex kwam pas op gang toen we contact hadden opgenomen met DCS. Van het uitzoeken van papierwerk tot het zoeken naar aannemers voor diverse ambachten. Sinds we een contract met DCS hebben getekend, is het bedrijf gestart zonder onze betrokkenheid. Nu zien we de gebouwen groeien. DCS heeft werknemers van alle beroepen, en zij doen hun werk professioneel.

Joel Marshall