Over ons

Dutch Contracting Services BV

Dutch Contracting Services BV is de technisch specialist op het gebied van turn-key projecten. Van constructiebouw en betonbouw tot onderhoud en renovatie.

DCS BV ontzorgt klanten van A tot Z door middel van een transparante turn-key aanpak. Één partij voor uw (technische) projecten, die wordt ingezet om u te ontzorgen en dat projecten op tijd, met de gewenste kwaliteit en met efficiëntie worden uitgevoerd. U rekent er op dat de partij die u kiest betrouwbaar en zorgvuldig te werk gaat. DCS BV is een breed inzetbare contractor. We zijn een professionele, hardwerkende en drijvende kracht voor onze klanten. Van nieuwbouw tot renovatie en instalatie of een combinatie hiervan, wij kunnen dit volledig voor u uit handen nemen.

Wij kijken altijd naar de efficiëntie voor u als klant en houden daarbij de doorlooptijd zo kort mogelijk zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Maatwerk en de bijhorende kwaliteitseisen, zijn daarbij onze sleutelwoorden. Door onze ervaring met contracting kunt u er op vertrouwen dat uw project betrouwbaar en volgens de gemaakte afspraken wordt opgeleverd.

DCS BV  is 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar beschikbaar en bereid om u de beste service te verlenen en u zo daadwerkelijk te ontzorgen. Ons management team staat bekend om zijn reactiesnelheid en daadkracht. U kunt er dan ook op rekenen dat uw probleem ook ’s nachts net zo kwalitatief en effectief wordt opgelost als tijdens de gangbare werktijden.

Om de kwaliteit te waarborgen bestaat ons projectmanagement team uit ervaren professionals. Zij werken samen met u in korte komunicatielijnen om zo adequaat en snel voor u te kunnen reageren. Dit team kan nagelang de aard van de werkzaamheden, o.a. bestaan uit engineers, planners, kwaliteit- en veiligheidsdeskundigen, lasspecialisten en ervare projectmanagers. Gezamenlijk bekijken wij de aanpak van uw project vanuit alle mogelijke hoeken met de benodigde kennis en ervaring. 

Veiligheid en kwaliteit bewijzen we met certificaten VCA-P en ISO-9001.